top of page
tandarts hof dordrecht sterrenburg mondhygienist tandsteen nieuwe patient voorlichting

Voorlichting

Tijdens iedere behandeling worden er aan u tips meegegeven die u kunt gebruiken om uw gebit in top conditie te houden. Voor kinderen kan er zelfs poetsinstructie worden gegeven waarbij uw kind leert hoe hij of zij goed moet poetsen.

Voorlichting

Voorlichting is belangrijk voor de algemene kennis en het bewust worden van de situatie in uw gebit. Door de tips die wij in de praktijk geven kunt u uw eigen mondgezondheid verbeteren. Voorlichting is er niet alleen voor volwassenen, wij hebben ook een speciaal programma voor kinderen.

Dit programma heet ''Gewoon gaaf''

Gewoon Gaaf

Gewoon Gaaf is gericht op kinderen en tieners van 0 tot 18 jaar. Tijdens het programma krijgen zowel de kinderen als ouder instructie hoe het gebit het beste verzorgd kan worden. De frequentie van de afspraken is verschillend. Dit is afhankelijk van de verzorging en staat van het gebit.

Kosten

Deze behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden geheel vergoed vanuit de basis verzekering. Dit betekend dus dat u niks hoeft bij te betalen voor de begeleiding en onderhoud van het gebit van uw kind.

bottom of page